Preporuke i savjeti

Vaginalne sekrecije: Najčešći poremećaji i kako se liječe ?

Vaginalni sekret ima važnu ulogu u održavanju higijene genitalnih organa žene. Vaginalnim sekretom se izbacuju mrtve ćelije i bakterije iz genitalnih organa, čime se održava čistoća vagine i sprečava nastanak infekcija.

Poremećena vaginalna sekrecija je jedan od najčešćih razloga zbog kojeg se žene obraćaju ginekologu.

LOOP EKSCIZIJA: Rješenje za ginekološke patološke procese

Lup ekscizijom se mogu odstranjivati razni patološki procesi: kondilomi, neki oblici polipa grlića materice, uraditi biopsija, odstraniti CIN II i CIN III promjene, većina promjena na koži i sl, a posebnom elektrodom se može raditi konizacija grlića materice.

Trudnoća i korona virus: Najćešće postavljana pitanja

Obzirom da se radi o potpuno novom virusu i bolest koju izaziva je nova. Zato definitivne stavove medicina jos traži, usaglašava i redovno zanavlja. Kako medicina bude više otkrivala o ovoj bolesi, tako će se preporuke i smjernice, vjerovatno mijenajti.

Šta je PRP plazma terapija i može li pomoći u rastu kose ?

Šta je PRP plazma i može li pomoći u rastu kose ?Prvobitno korišćen za liječenje i zarastanje zglobova, PRP bilježi veliku frakciju u poslednjih nekoliko godina kao inovativni način za podsticanje rasta kose. Evo šta biste trebali znati o tome.Nasljedni gubitak kose...

Kontaktirajte nas

9 + 5 =

Copy link
Powered by Social Snap