Oslobodite se mladeža i promjena na koži za samo 30 minuta

Iskoristite priliku i zakažite tretmane kod priznatog stručnjaka iz oblasti dermatologije i venerologije dr Josipa Zekića iz Zagreba koji ordinira u našoj poliklinici 22 i 23. aprila

Bezbolna procedura

Postupak uklanjanja mladeža i drugih promjena na koži je brz i bezbolan. Koristimo najnoviju tehnologiju radio talasima za efikasno uklanjanje mladeža i drugih promjena na koži bez ikakvog bola ili nelagodnosti. Cjelokupna procedura ne traje više od 30 minuta i za kratko vrijeme možete riješiti probleme koji su vas mučili godinama.

N

Brzo vrijeme oporavka

Za razliku od drugih tretmana koji zahtijevaju periode zarastanja i oporavka poslije operacije, ovaj neinvazivni tretman ne zatijeva bilo kakvo vrijeme ooporavka! Moći ćete da se vratite svojim svakodnevnim aktivnostima odmah bez brige o bilo kakvim neželjenim efektima ili dugoročnim posledicama procedure.

N

Pristupačne cijene

Procedura je vrlo pristupačna u poređenju sa drugim dostupnim medicinskim tretmanima. Ponosimo se time što nudimo konkurentne cijene tako da možete da pristupiti adekvatnoj njezi koja vam je potrebna. Za ove tretmane pripremili smo vas i poseban popust!

N

99.99% uspjeha

Naš tretman je pokazao odlične rezultate za mnoge pacijente! Uz izuzetno visoku stopu uspjeha, možete vjerovati našem timu koji će vam pružiti najbolji mogući ishod i dugoročno olakšanje od bilo kog problema sa kožom kojim se suočavate.

Pozovite nas za više informacija

Dr Josip Zekić, spec. dermatologije i venerologije

Dr. Josip Zekić diplomirao je medicinu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine.

Nakon toga upisuje postdiplomske specijalističke studije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje obranom specijalističkog rada “Novi proizvodi kao dodatak prehrani sportaša: fokus na Tribulus terrestris “ pod mentorstvom prof.dr. Vladimira Trkulje stiče titulu sveučilišnog specijaliste medicine rada i sporta.

Uz to, na Farmaceutsko-biohemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pod mentorstvom prof.dr.sc. Dande Vladimir-Knežević stiče titulu specijalista farmacije iz područja fitoterapije i dijetoterapije obranom specijalističkog rada “Fitohemijski sastav i biološki učinci gljive Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.”.

Od 2013. godine  zaposlen je kao spoljni saradnik Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a 2015. godine šest mjeseci provodi u GNK Dinamo kao ljekar.

Potom, 2015. godine zapošljava se kao specijalista dermatovenerologije u Klinici za dječije bolesti u Zagrebu.

  1. godine polaže specijalistički ispiti i stiče titulu specijalista dermatovenerologije. Tokom specijalističkog usavršavanja sarađivao je u vanprogramskoj edukaciji u okviru Evropskog dermatološkog društva i drugih nacionalnih i međunarodnih društava iz područja pedijatrijske dermatologije, dermatoskopije, trihologije, polno prenosivih bolesti, alergologije i dermatokozmetologije.

Nakon četverogodišnjeg sticanja iskustva u području estetske dermatologije na kongresima, radionicama i edukacijama u Italiji, Španiji, Izraelu, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Hrvatskoj u području primjene hijaluronskih i hidroksiapatitnih filera, botoksa, polivalentne fotodinamske terapije, radiofrekventnog microneedlinga, plasma pena, karboksi terapije, terapije ozonom, PRP-a, terapije autolognim masnim tkivom te CO2, ErYag, 980nm, 808nm, Pico i IPL SHR lasera.

Dr. Zekić u martu 2019. godine osniva Dr. Zekić HOLISTIC CENTAR ZDRAVLJA.

Ne čekajte. Zakažite odmah!

Ne zaboravite, ovo je potpuno BEZBJEDNO rješenje. Ova procedura daje brze rezultate bez ikakvih rezova ili šavova.